gratis verzending uit voorraad leverbaar prijzen inclusief btw

Betaling & levering

BETALING-TRANSACTIE
IDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem. Deelnemende banken aan het IDEAL systeem zijn ABN AMRO, Fortis, ING, RABOBANK, SNS Bank,SNS Regio Bank en ASN Bank. Met IDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingsmethodes van uw eigen bank.

Verder is het mogelijk om online te betalen middels Creditcard, PayPal of Bancontact!

BETALINGEN ALTERNATIEF
Lukt het niet om de betaling met bovenstaande methoden te voldoen? Maak het totaalbedrag dan over naar onderstaande rekening met vermelding van uw ordernummer (als dit ontbreekt kunnen we uw bestelling niet verwerken)

IBAN NL 48 RABO 0118 136364
SWIFT / BIC RABONL2U

LEVERINGEN
Wij streven er naar om uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. In veel gevallen kunnen we zelfs al eerder leveren (als u op maandag t/m donderdag besteld, kunnen we de bestelling normaliter binnen 48 uur leveren). Als artikelen een langere levertijd dan 5 werkdagen hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. Kan de bestelling niet binnen een redelijke termijn geleverd worden heeft u het recht de bestelling zonder kosten te annuleren, en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

LEVERINGEN BUITEN DE BENELUX
Onze verkoopsprijzen zijn inclusief verzendkosten voor leveringen binnen de BENELUX, buiten de BENELUX worden additionele kosten berekend afhankelijk van land en gewicht van de bestelling en wordt je na je bestelling geïnformeerd. Hierbij behoud je het recht op annulering en terugbetaling van de bestelling.
gratis verzending uit voorraad leverbaar prijzen inclusief btw