gratis verzending uit voorraad leverbaar prijzen inclusief btw

Algemene voorwaarden

AANBIEDINGEN EN PRIJZEN
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. AllDenim is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten in haar website.

GESCHILLENREGELING
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt dan direct contact met ons op, per e-mail via info@alldenim.eu

Uiterlijk binnen 30 dagen zullen wij op uw klacht reageren.

COPYRIGHT
Alle rechten voorbehouden. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy zonder schriftelijke toestemming van AllDenim. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Alle woord -en beeldmerken zijn eigendom van , tenzij anders staat aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van AllDenim is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

PRIVACYREGELEMENT
AllDenim respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. AllDenim zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

AllDenim gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daar uit voortvloeiende klantenrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door AllDenim of door ons zorgvuldig geselecteerde derden, invordering van verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. AllDenim verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail info@alldenim.eu aan ons bevestigen.
gratis verzending uit voorraad leverbaar prijzen inclusief btw